Missie

Wij zijn van mening dat de elektronische muziek scene wel toe is aan vernieuwing. We willen met onze concepten de muziek- en kunstliefhebber een eigen plek geven. Op elk evenement hebben we als doel een sfeer te creƫren, waarbinnen een ieder iets nieuws ontdekt. Dit willen we bereiken door het combineren van verschillende elektronische muziekstromingen en ook voegen we verschillende media en kunst samen (muziek, kunst, games, video/visuals, etc.). Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan visuele aspecten tijdens evenementen van Glow, zodat de bezoeker zich tijdens het horen van de muziek begeeft in een wereld die daarbij aansluit.

Wij zien Glow ook als een platform voor lokaal talent binnen elke discipline. Het kan gaan om DJ's, VJ's of kunstenaars. Wij vinden het belangrijk om local's uit verschillende regio's te ondersteunen. Binnen de programmering combineren we dit lokale talent met nationaal en internationale bekendere artiesten.

Onze evenementen kunnen ook fungeren als meetingpoint voor DJ's, VJ's en kunstenaars. Het samenbrengen van verschillende mensen uit verschillende disciplines zien wij als Glow ook als een van onze kerntaken.

Glow Music // Festivals // Feesten // Workshops // Netwerk meetings // Club Nights

Sounds // Techno // Tech-House // House // Garage // Drum n Bass // live-sets